Welkom

Welkom!

Leuk dat je onze site gevonden hebt. Dit betekent hoogstwaarschijnlijk dat je zelf hersenletsel hebt opgelopen of iemand in je naaste omgeving. Met deze site richten wij ons in eerste instantie op moeders met hersenletsel. Een hele specifieke doelgroep. En waarom? Omdat het nodig is. Uiteraard is iedereen hier welkom om mee te lezen en te leren.

Leven met hersenletsel is topsport. Daar zal iedereen die ermee te maken heeft, in persoonlijk of professioneel opzicht het mee eens zijn. Moeder zijn is een veeleisende rol, die betekent dat je 24 uur per dag, 7 dagen per week ‘dienst’ hebt. Combineer die 2 samen en je begrijpt hoe moeilijk het kan zijn. Het bloggersteam van de Club van Moeders met Hersenletsel, bestaat uit ervaringsdeskundigen. Wij leven allemaal al jarenlang met hersenletsel. Hebben allemaal dezelfde en ook verschillende hobbels moeten nemen op onze weg naar het vinden van een nieuwe balans. Een nieuwe balans in het leven met hersenletsel.

En nee, dat betekent niet dat wij alle antwoorden hebben. Was het maar waar. Het betekent wel dat we onze kennis en ervaring met jullie gaan delen. Zodat jij er misschien wat aan hebt op jouw zoektocht. Dat je kunt leren van onze fouten, struggles en wellicht op nieuwe ideeën gebracht wordt door iets wat wij hier delen.

Je vindt hier:

  • bij Lees, heel veel leesvoer over leven met hersenletsel
  • bij Kook, praktische input over koken, met makkelijke maaltijden en weekmenu’s
  • bij Ontspan, allerlei dingen over ontspannen, op gebied van yoga, mindfulness en rust in je hoofd
  • bij Reis, prikkelarme vakantieplekken en reistips

 

Wees welkom en lees meer over waar jij behoefte aan hebt. Heb je specifieke vragen, wil je een van de bloggers benaderen? Vul dan het contactformulier in of stuur een mailtje naar:

clubvanmoedersmethersenletsel@gmail.com

We reageren altijd, misschien niet direct, omdat ons hoofd dat niet toe laat, maar altijd. 

Veel leesplezier!