Over de Club

De Club van Moeders met Hersenletsel is opgericht door Kesty, zelf ervaringsdeskundige op het gebied van niet aangeboren hersenletsel (NAH). En eigenaar van Loveyourlife.blog en beheerder van de Facebookgroep Moeders met NAH en jonge kinderen.

Vanuit die laatste groep ontstond het idee, om de kennis en ervaring die daar sinds 3 jaar in een vertrouwelijke setting met elkaar gedeeld werd, te delen met een groter publiek. De groep bestaat uit ruim 120 vrouwen die daar al jarenlang lief en leed delen. Allemaal met hersenletsel, allemaal moeder. Die veelal tegen dezelfde problemen aanlopen in het dagelijks leven.

Met deze Club willen we het dagelijks leven voor moeders met hersenletsel makkelijker maken daar waar het kan. Wij leveren elke dag toch al een topprestatie, door te leven met hersenletsel op zich. De kennis en ervaring die wij hebben opgedaan, gaan we dus delen. Delen met jou, die ook getroffen is door hersenletsel.

Het vaste bloggersteam bestaat in eerste instantie uit 5 bloggers. Kijk hier voor meer informatie over wie wij zijn.

We schrijven over alles waarvan wij denken dat anderen daar iets aan hebben. Dit kan gaan van tips over leven met hersenletsel, moeder zijn en opvoeding, makkelijke recepten of (ervarings)adviezen over werk, uitkering of subsidies.

Kijk lekker rond.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op.

Liefs,

Kesty