Hoe ga je om met periodes van hogere belasting…. energie verdelen, inspanning/ontspanning, rust, prikkels reguleren? We weten allemaal nu zo ongeveer wel hoe het werkt. We hebben tips voor elkaar, maken plannetjes om iets aan te pakken.

Maar… een gezin waarin we leven, de wereld om ons heen; die houden niet altijd rekening met onze zorgvuldig opgezette planning.
En dat…. maakt het nou juist zo lastig.

In hoeverre kunnen we verwachten dat er ‘begrip’ is, er rekening gehouden wordt met….

Ikzelf ervaar dat ik veel verwachtingen voel, en me gekwetst weet wanneer dat niet waargemaakt wordt/ kan worden. En die emoties….. ooo die vreten ook veel energie!! En maken me soms een heksje. Hebben invloed op de relaties.

Ook al zullen die emoties soms best terecht zijn. Kan ik dat maar beter van me af laten glijden. Om energie over te houden en die in een ander moment te steken…. maar hoe? dat vind ik soms best lastig, vooral op de vermoeidere momenten. Mijn voornemen is daar een handje (professionele) hulp in te zoeken!!

Heb jij na je revalidatie/ behandelingen nog hulp nodig,bij tijd en wijle- of chronisch?