Priscilla

Even voorstellen: Priscilla

Vandaag stellen we graag onze nieuwe blogger Priscilla voor. Priscilla is 40 jaar en woont in Seesen, in de Harz in Duitsland. Ze is getrouwd met Marcel en we heeft 2 prachtig dochters van 6 jaar en 13 jaar…en twee schatten van honden. Ze heeft NAH sinds 2017 en legt hier graag aan je uit hoe dat komt.

” Ik had een mooie baan in een grote supermarkt, waar ik een leidinggevende functie had en deed mijn werk met plezier en vooral met passie…de mensen waar ik een bijzondere band mee had. Dus eigenlijk had ik alles wat ik wilde, huisje boompje beestje.

Mijn leven is eigenlijk een harde en moeilijke weg geweest, telkens slaagde ik er wel in om er bovenop te komen. Ik was iemand die vloog en nooit stil stond eigenlijk en alles deed ik ook in het belang van mijn meiden….

Op 20 september 2017 veranderde mijn wereld compleet….in een dag was alles anders en nooit gedacht dat dit mijn leven zo zou verwoesten….

Ik had wel vaker hoofdpijn of was moe, maar gooide het vaak op stress of spanning….maar dit keer was het anders…de pijn ging niet weg.

Tegen de avond kreeg ik last van uitval van mijn benen en armen…ik begon apart te praten.

In het ziekenhuis werd ik meteen opgenomen omdat ze vermoedden, dat ik een hersenvliesontsteking had.

Na diverse onderzoeken op vrijdag de 22 ste van september, kreeg ik te horen dat ik een hersentumor had…goed en slecht nieuws zeiden ze. De tumor was goedaardig en hij zit op een gunstige plek…dus was goed te opereren. Maar risico’s waren er natuurlijk wel.

Op 18 oktober 2017 werd ik geopereerd , ik was bang om niet wakker te worden….na een operatie van ongeveer 7 a 8 uur werd ik wakker op de IC. het was apart en ik was wakker. Na een dag mocht ik terug naar de gewone afdeling. De dagen erna ging best goed en de neurochirurg was tevreden en ik mocht naar huis…geen revalidatie nee dat was niet nodig want ik kon praten, lopen en verder kon ik alles.

Eenmaal thuis was ik bang, elk pijntje of wat dan ook werd ik angstig.

Het hele proces verliep moeizaam….

Na dit hele gebeuren ben ik begonnen om mijn eigen verhaal op papier te zetten omdat ik niet echt de woorden kon uiten en ben begonnen met een eigen pagina op Facebook, het heet Hoofdkwartier Mijn Brein…en ik ben dankbaar dat ik dit mag doen en het geeft me een goed gevoel maar ook dat ik andere mensen ermee kan helpen.

Ik probeer mijn verhaal zo persoonlijk mogelijk te maken en te spreken via mijn hart en mijn eigen gevoel maar ook hoe ik me erbij voel…houd mensen op de hoogte van mijn herstel na de hersenoperatie en dat niet alles lijkt wat het is…want tenslotte van buiten zien we niks.!

het is toch belangrijk dat NAH meer in de bekendheid komt, want vele onderschatten het zo…terwijl we elke dag moeten vechten tegen alle beperkingen die we hebben en ook dat er meer aandacht voor gaat komen.

Ik merk echt wel dat NAH vaak word onderschat en niet alleen door de mensen maar ook de instanties en dat is eigenijk wel erg dat het niet de aandacht krijgt die zo nodig is.

Belangrijkste vind ik wel dat we allemaal verschillen met onze beperkingen, maar aan de andere kant is het een mooi gebaar naar anderen toe om zo je verhaal te mogen delen.!

Ik ben dan ook dankbaar dat ik hier mijn verhaal mag schrijven….en in de hoop natuurlijk dat jullie het ook leuk vinden”.

Je kunt Priscilla dus ook volgen op Facebook onder de naam Hoofdkwartier mijn brein.

Een gedachte over “Even voorstellen: Priscilla”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s