Vandaag een gastblog van Mirella. 37 jaar, partner van en moeder van twee kids. Een jongen van 11 jaar en een meisje van 9 jaar. Woonachtig in een rustig dorp in Zeeland. Ruim een jaar geleden kreeg zij meningo-encephalitis, na een heftige buikgriep waarbij het virus via haar bloedbaan in de hersenen terecht is gekomen. Als gevolg hiervan heeft zij NAH.

Een fijne blog over een heerlijke zomerse dag. Als throwback thursday naar de mooie zomer, die nu echt voorbij lijkt.

” Nu is t echt vakantie hoor! Manlief ook vrij van zijn werk, de kids niet steeds naar oppas omdat ik zelf ook twee weekjes niet naar revalidatie hoef… Even niks verplicht, geen afspraken en geen strakke planning:) Wat een heerlijk gevoel!! Kom maar op, laat de dagen maar komen hoor!

Om de vakantie een vliegende start te geven, gingen we gister naar het strand.. Oh, het is minstens een jaar geleden dat ik op het warme zand heb gestaan met blote voeten! Het waaide behoorlijk hard en de zee was erg wild met hoge golven.. Daar hou ik van, de wind door mijn haren en het gebrul van de zee! Hoofd leeg laten waaien en niks anders dan blik op de horizon boven het water. We kozen een stuk strand waar een plankier ligt, kan de rolstoel een heel eind mee;) Dan naast het plankier op een handdoek geploft en ziedaar, een wens in vervulling!! Vanwege de harde wind over het mulle zand was ik binnen no time gezandstraald haha.. Hoort helemaal bij dat ultieme strandgevoel net als de broodjes die krakend van het zand naar binnen verdwijnen! 

Toch hield ik het niet lang vol op mn doekje in het vliegende zand.. De rest van het gezin stond al aan de vloedlijn, schelpjes zoeken, over de golven springen en vissen met een schepnet.. De oudste leverde een waar gevecht met de golven voor het behoud van zijn zandkasteel! Helaas had de zee teveel in zijn mars en een gigantische golf nam het kasteel en kindlief half erbij, mee in zijn greep.. 

Geen dagje strand zonder dat mijn voeten in het zilte vocht hebben gestaan, dat hoort er absoluut bij! Wie niet waagt, wie niet wint:) Dus, hups, in de benen en met de blote voeten over het zand. Niet eenvoudig als je balans niet precies goed is, maar met een arm van manlief ging het langzaam maar zeker richting zee!

Het is gelukt, heb in de spetterende golven gestaan, YES!! Bij wijze van oefening een stukje heen en weer langs de zee gelopen, niet teveel naar het bewegende water kijken want daar word je zo duizelig van;) 

Geen dagje strand zonder zon, die kwam op den duur ook nog erbij! Heerlijk de warmte van de zon op je lijf.. 
Met een moe lijf en zere beenspieren stapte ik weer in de auto, maar ook zo vol van deze fijne dag waar we allemaal van hebben genoten! Thuis gekomen vonden we in onze schoenen en kleding een berg zand als herinnering..

Een herinnering aan de laatse heerlijke zomerse dag van dit jaar”.

Dag zomer, tot volgend jaar!

Heb jij ook zo genoten van de zomer?