Tijdens de behandeling bij Hersenz hadden we het over ‘doelen stellen’. Op dat moment kon ik daar nog niet echt wat bij voorstellen, omdat ik echt nog in mijn opbouwfase zat. Eigenlijk een beetje gezeur vond ik 🙈. Ik was er nog niet klaar voor.

Nu…. vijf jaar na NAH…. met vallen en opstaan, valt dat kwartje. Ik heb het nodig om ergens naartoe te werken. Iets om naar uit te kijken. Ook vaak een uitdaging omvattende.

Een vakantie, weekendje weg, nieuwe huisdieren, ook bijv qua gezondheid een doel gezet bij de dietiste….. en dat zijn voor mij de zgn brainlifegoals!!

Voor nu ben ik bezig met het opvoeden van twee kittens, ben ik een reis naar Denemarken aan het uitpluizen voor de meivakantie,en willen mijn zus en ik voor mijn moeders verjaardag een weekend Ibiza kado doen. En met als uitdaging; hoe pas ik dat het beste aan!!

Mijn lichtpuntjes voor de komende tijd!! Heb jij al plannen gemaakt?