Ineke, Hoe is het nu met...?

Hoe gaat het met…Ineke?

De zomer achter de rug…..en hoe gaat het nu!!

De vakantie kostte genoeg energie, maar we hebben ervan genoten, damage controll uitgevoerd tussendoor en daarna geïncasseerd….. zonder spijt!! Want zo gaat het leven nu!!

Ik had de vakantie in blokjes verdeeld, heuveltje op, heuveltje af. Gekampeerd, gelogeerd en lekker gezwommen met het warme weer, zo was het goed te doen.

En nu…. terug het ritme in. Ik keek er lang naar uit. Maar toch ook weer erg wennen. De moetjes en drukte op school. Werkende echtgenoot, het huis bijhouden en weer knap koken…. het is toch ook weer hard werken. Zoals alles met hersenletsel. Laten we dat maar onthouden.

Sinds vorige week hebben we gezinsuitbreiding, twee kittens. Onze bejaarde poes in juni overleden, en zo werd het best ‘stil in huis’…. nou dat is over nu hoor!! De kittens en onze dochter zijn elkaars beste speelgoed. Het is even investeren maar toch een win-win situatie!!

Volgende maand gaat manlief aan een andere baan beginnen, onregelmatig en ook weekenden werken. Dat vind ik best een beetje een uitdaging!!

Dus kortom hoe het met mij gaat? Ik deal zo goed als ik kan met mijn NAH, het leven veranderd steeds en ik kan niet anders dan meegaan, maar wel op mijn manier!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s