Ineke, Reizen / vakantie, Tips & tricks over leven met NAH

Zomervakantie

De zomervakantie is begonnen!!

Na weken rommelige dagen op school, de afrondingen, was het vrijdag zover, de laatste ochtend school. Je hoort de planningen om je heen, van werkende ouders en BSO- opvang. Gepuzzel en drukte.

En ik? Als ‘thuismama’ heb ik geen opvang, maar de gezelligheid van zes vrije weken en mijn hersenletsel is een behoorlijke uitdaging. Volle dagen, organiseren en rust moeilijk te pakken.

Ik heb een voorbereiding genoten; een dag/vakantieschema opgehangen, een lege agenda voor mezelf, en de periode in brokjes gehakt. Drie grotere uitjes met een weekje thuis ertussen voor de afwisseling en de animatie. Huishoudelijk hulp en de boodschappenservice ter ondersteuning…..

Vandaag de eerste vrije dag. En na jaren van ‘trial and error’ heb ik toch een beetje het belangrijkste onder de knie; voorbereiding en de juiste mindset. Ja ik ben eind van de middag al op mijn endje, so be it. Maar ik kan mezelf oprapen en genieten van mijn meisje……

Ik moet alleen er wel bij melden dat ik mijn extra activiteiten, zoals ook hier schrijven, op een wat lager pitje moet zetten deze periode!!

Allemaal een fijne zomer!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s