Cynthe

Mijn NAH verhaal (deel 3)

Vorige keer schreef ik over mijn ziekenhuisperiode in deze blog. Vandaag ga ik verder met hoe het thuis daarna ging. Lees je mee?

” Ik weet niet hoe, maar ik ben thuis, ik lig vooral boven in bed. Ik weet dit omdat we sinds kort weer in onze oude kamer slapen, er komen wat dingen terug.

Ik weet dat ik vooral slaap en Rolf het huis staande houdt met onze 2 jongens. Met veel hulp van Rolf zijn ouders en mijn ouders. Ik weet dat ik ’s avonds vaak eten op bed kreeg. Geen puf om naar beneden te gaan om te eten. Mijn schoonvader heeft me een keer boerenkool gebracht op bed. Ik weet niet , maar dat zijn van die dingen die ik me herinner.

Het is lastig, maar ik krijg er wel steeds meer vrede mee hoe mijn en ons leven is veranderd.

Ondanks alles staan we sterk. Moeilijk was het zeker en nog soms. Maar als ik terug kijk op hoe wij en vooral Rolf het heeft gedaan, ben ik heel trots op hem. Trots op hoe hij het gedaan heeft, ik weet niet hoe , maar hij deed het. Ik lag vrijwel altijd te slapen.

Hij werken, de kinderen naar mijn ouders en schoonouders. De dagen dat ze hier waren… geen idee, blijkbaar heb ik dat gewoon gedaan.

Dankbaar dat Rolf zijn oom ( ome Ruud, de kleine kabouter🤪 ) vindt hij vast leuk om te lezen! Gelukkig ook een bijnaam voor mij hè KLAASIE🤪 maar jij bracht mij naar de revalidatie en nam mij en Jackie weer mee terug !

Dankbaar voor alle mensen die er voor ons waren en zoveel gedaan hebben, waar ik soms geen weet van heb ( niet bewust) maar echt BEDANKT. Jullie hebben het mogelijk gemaakt dat ik nu ben waar ik ben!

Ik ga nu aan Rolf en ouders vragen, hoe zij het beleefd hebben.

Ik wil namelijk zo graag weten hoe het was en is voor hen. Ik vind dat wel een ding….”

Wordt vervolgd….

Een gedachte over “Mijn NAH verhaal (deel 3)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s