img_0253

In deze nieuwe categorie delen de vaste bloggers regelmatig hun dagelijks leven met je. Hoe gaat het met ze, waar zijn ze mee bezig en hoe voelen ze zich. Op die manier leer je ons en ons NAH leven nog beter kennen, kun je ons volgen en zie je ook dat we zoveel meer zijn dan ons NAH!

Het is vandaag 10 mei 2019. Ik voel me op zich redelijk OK op het moment. Het is nog niet zolang geleden dat het meivakantie was en ik drie dagen in de Efteling rond liep. Daar heb ik wel even van bij moet komen. Dat betekent concreet dat ik de week daarna op veel dagen hoofdpijn had. En om dan te overleven veel paracetamol slik.

Gelukkig na een normale schoolweek, gaat het weer wat beter. Dan kan ik ook weer wat meer voor mezelf doen. Zoals een blog schrijven, mijn kledingkast minimaliseren en reorganiseren en orde op zaken stellen in en om het huis. Dat houdt in mijn geval in het plannen van paardrijlessen, kleding bestellen, rekeningen betalen, was wegwerken, huis opruimen et cetera.

Over ruim twee weken heeft Isa weer vakantie en gaan we met de camper voor het eerst 10 dagen op pad. Vanaf aanstaande woensdag willen we route gaan bepalen, paklijst compleet maken en alvast dingen klaar leggen enzo om zo rustig mogelijk voor te bereiden op deze vakantie.

Ik verheug me op de lente en zomermaanden. Betekent vaak meer buiten zijn, lekker varen op de Vinkeveense Plassen hier om de hoek. Ook weer wat meer tijd en ruimte voor sociale afspraken, daar fleur ik van op.

Alles wel met mate, want ook nu na al die jaren, moet ik doseren anders gaat het mis. Op het moment niet zo actief qua sporten en bewegen dus dat wil ik weer meer op gaan pakken.

In mijn hoofd ervaar ik gelukkig meestal meer rust en overzicht, in vergelijking met toen ik net thuis zat met hersenletsel. Heb daarvoor een systeem bedacht wat werkt, voor mij. Zal het wel eens delen in een blog!

Ik probeer echt dagelijks te mediteren, steeds vaker lukt dat ook. Knap ik echt van op. Net als van yoga, moet ik weer meer gaan doen ook. Misschien maar weer terug naar vaste maandagmorgen les?

Al met al, ben ik niet ontevreden over hoe het nu gaat. Ik blijf gevoelig voor prikkels en overprikkeling ligt altijd op de loer, maar deze maanden zijn de beste maanden vaak voor mij van het jaar.

Dus ik ga daar op mijn manier volop van genieten!

Vind je het leuk om mijn belevenissen te volgen? Volg mij dan ook op Instagram

Of via mijn persoonlijke blog Love your life.