Susan

Storm…

Ik dacht dat ik de ergste storm wel had gehad na de drukke decembermaand…

Maar helaas ik zit er nog middenin. Ik word weer opgeslokt door een grote golf die me te pakken heeft en ik ga kopje onder… ik stik bijna…. ik wil er weer uit en vecht…

Vecht tegen weer een grote golf…

Wat verlang ik naar rust. Naar kalmte…

Maar hoe? Ik weet het even niet…

Ja ik ben gelukkig en dankbaar dat ik mama heb mogen worden, maar het is soms zo heftig en pittig!

Ik wil huilen, schreeuwen help me…

Ik weet ook, het komt weer goed, maar zo voelt het nu niet. Ik wil weer mee doen aan de maatschappij. Me nuttig voelen…

Ervaringsdeskundige worden

Daarom ben ik een cursus als ervaringsdeskundige aan het doen en hoop daar iets mee te kunnen. Laten zien dat ik het bewijs ben dat het wel kan. Ook al ga je soms door een hevige storm. Het komt wel weer en dat mag ook. In een volgende blog, ga ik wat meer vertellen over de cursus.

Herkennen jullie dit gevoel wat ik nu heb? Wat doen jullie om hier weer uit te komen?

Fijne dag lieve mama’s. 💋

Een gedachte over “Storm…”

  1. Zo herkenbaar! Ik wil momenteel ook STOP roepen.Er komt altijd wel iets druk op ons pad. Een verjaardag, een weekend weg of een feestje. Achteraf denk ik, dat hebben we weer overleefd! Maar we moeten inderdaad op zoek naar een manier om het leefbaar te maken voor ons.Alles net iets eenvoudiger aanpakken, denk ik en vooral hulp vragen. Groetjes, Saskia

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s