De agenda van een moeder met hersenletsel

Nieuwe rubriek: De agenda van een moeder met hersenletsel

We zijn deze website begonnen, zodat we andere moeders kunnen inspireren en hopelijk helpen met onze ervaringen en verhalen. Ook willen we graag hersenletsel en de onzichtbare restverschijnselen hiervan een ‘gezicht’ geven. Meer bekendheid voor wat hersenletsel nou precies inhoudt. Hoe ziet het leven er uit als je getroffen wordt door hersenletsel. Je hebt er geen idee van als het je niet zelf is overkomen. En waarom is het belangrijk dit te delen? Om meer begrip te krijgen voor de mensen die dit overkomen is! In dit geval, moeders met hersenletsel. Zoals ik zelf.

Geïnspireerd door een blog van Linda van Love2bemama.com, beginnen we nu deze nieuwe rubriek: De agenda van een moeder met hersenletsel. Want hoe beter kunnen anderen snappen hoe ons leven eruit ziet, dan door te zien hoe onze week eruit ziet? Hoe wij als moeder met hersenletsel omgaan met het moeder zijn, onze week planning en andere dingen. Hopelijk draagt ook dit bij aan meer inzicht in het leven met hersenletsel.

En hoe beter, kun jijzelf zien hoe anderen het doen? Leven als moeder met hersenletsel, dan door het echt te zien en lezen. Misschien doe je nog ideeën op als je de agenda van anderen ziet, waardoor je je eigen week ook beter kunt indelen en je je beter voelt. Een win-win situatie dus. Je helpt er anderen misschien mee, maar wellicht ook jezelf. Hoe mooi is dat.

Wil jij hier ook aan mee helpen en lijkt het je leuk om jouw agenda / weekplanning ook te delen, stuur ons dan een berichtje met je input en foto naar clubvanmoedersmethersenletsel@gmail.com

NB Uiteraard mag een en ander ook anoniem, maar het is wel leuk om je naam erbij te zetten. Veel leesplezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s