2 gedachten over “Chaos…”

 1. Hoi Ineke,
  Ik herken dit heel erg. Ik weet pas kort dat ik een een herseninfarct heb gehad, maar dit is één van de dingen waar ik heel erg tegen aan loop, dat ik helemaal even helemaal vast loop op het moment dat er stres is of grote druk of er plotseling heel veel te gelijk aan me gevraagd wordt. Ik raak dan in paniek lijkt wel en kan niet meer denken. Pas als ik weer rustig ben lukt het weer. Ik hoop dat mijn revalidatie hier nog wat bij kan helpen….
  Groetjes, Irma

  Like

  1. Hoi Irma!! Mijn infarct was vier jaar geleden, maar nog blijft dit een dingetje. Ervaring en idd hulp heeft het iets verminderd. Maar dat zijn die lastige “ohja”- momentjes!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s