Kesty

Even voorstellen: Kesty

70200CF1-C3CA-47C0-B36B-2C89D544BAC8

Ik ben Kesty en ben oprichter van deze site voor moeders met hersenletsel. Sinds 2015 leef ik met de gevolgen van hersenletsel. Ik heb toen out of the blue een herseninfarct gekregen. Ik ben moeder van een dochter van 7 en woon samen met mijn vriend in een dorp tussen Amsterdam en Utrecht. Voor mijn herseninfarct was ik fulltime werkzaam als projectmanager marketing en communicatie in de verzekeringswereld. Dat gaat helaas niet meer. Ik heb een IVA uitkering en werk dus niet meer.

Na mijn infarct heb ik 4 dagen in het ziekenhuis gelegen. Er is nooit een oorzaak gevonden bij mij, het zou door stress kunnen komen, in combinatie met jarenlang slikken van de pil. Maar zijn aannames, geen bewijs voor. Ik heb 6 weken poliklinische revalidatie gehad in het AMC, die bestond uit ergotherapie, fysio neuro trainingsgroep, maatschappelijk werk en revalidatie arts. Daarna was het succes verder 🙂

Inmiddels kan ik goed leven met mijn beperkingen, die vooral bestaan uit vermoeidheid en overgevoelig zijn voor prikkels. Natuurlijk heb ook ik mijn ups en downs. Daar schrijf ik ook over in mijn eigen blog: loveyourlife.blog.

Ik vul mijn dagen met zorgen voor mijn dochter, huismanager zijn, schrijven voor mijn blog Love your life, yoga, koken, wandelen en lezen of series kijken. Alles als mijn hoofd het toe laat.

Hier bij de Club van moeders met hersenletsel, ga ik mijn kennis en ervaring delen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Dingen waarvan ik denk dat anderen daar iets aan kunnen hebben in hun zoektocht naar een leven met hersenletsel.

Je kunt mij ook volgen op Instagram of via mijn persoonlijke blog.

Veel leesplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s