Jeannette

Even voorstellen: Jeannette

image.png

Ook Jeannette is een van onze vaste bloggers. Wie zij is en hoe zij hersenletsel heeft opgelopen, legt zij je graag hier uit. 

Mijn naam is Jeannette, woon in het midden van het land en ik ben de magische leeftijd van 40 gepasseerd. Grapje, want ik heb helemaal geen probleem met mijn leeftijd (41). Het enige is dat ik op een latere leeftijd moeder ben geworden. Ik was 39 jaar toen ons kleine wondertje (gezond!!!) ter wereld is gekomen. En dan ben je .. ineens .. de moeder met NAH.

Hoe dan? 

Ik heb op mijn 30ste verjaardag een herseninfarct doorgemaakt en in 2012 is nog iets gebeurd in mijn hoofd. Bij beide situaties stond mijn, maar ook van mijn omstanders, zoals ouders, partners etc. behoorlijk op zijn kop. Je hebt hersenletsel, voor je leven, je komt er niet meer van af, dit is het. Bam! Dat kwam hard aan. Nog steeds worstel ik soms met mijn hersenletsel, maar ik probeer het negatieve om te draaien naar het positieve.

Ik wil graag een bijdrage leveren aan de site Club met Moeders met Hersenletsel, puur voor de herkenning en erkenning. Daarnaast mag ik niet vergeten dat schrijven mijn passie is en ik graag mensen wil motiveren, inspireren en stimuleren. Ik hou zelf óók een blog bij: “mijn hersenspinsels”. En als allerlaatste wil ik jullie meegeven, dat ik hersenletsel, wat vaak niet zichtbaar is, zichtbaar maken. Ik heb er veel zin in!

Lieve groetjes,

Jeannette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s