Ilse

Even voorstellen: Ilse

image

Ilse is een van de vaste bloggers van de Club van moeders met hersenletsel. Zij stelt zich graag even aan jullie voor:

Ik ben Ilse. Op mijn 25e werd ik getroffen door een herseninfarct. Ik was net een jaar afgestudeerd, fulltime werkzaam als bouwkundig constructeur, had net 10 maanden een relatie met mijn toekomstig man, had voor het eerst mijn eigen huis. De wereld lag aan mijn voeten!

Tot die bewuste dag in 2005.

Het infarct zette mijn wereld op zijn kop. Fysiek ging het al snel beter, voor de onzichtbare gevolgen was weinig oog. 3 jaar lang stond ik op standje “niet-lullen-maar-poetsen”. Ik deed alles om weer de oude Ilse te worden. Na 3 jaar ben ik volledig ingestort. Een nieuw revalidatietraject heeft er voor gezorgd dat ik heb leren omgaan met mijn onzichtbare beperkingen. En dat ik Ilse 2.0 heb kunnen omarmen.

Inmiddels werk ik ongeveer 12 uur per week in een winkel. Ben ik moeder van een zoon (2011) en een dochter (2014). Én ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven.

Ik heb mijn leven weer aardig op de rit. Maar de worsteling met mijn vermoeidheid, overprikkeling en verminderde belastbaarheid blijft nog regelmatig de kop opsteken. “Het is zoals het is” is mijn levensmotto geworden. Op deze blog deel ik graag mijn ervaringen over leven met hersenletsel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s