Cynthe

Even voorstellen: Cynthe

Cynthe is ook een van de vaste bloggers in de Club van Moeders met Hersenletsel. Zij stelt zich in deze blog voor.

00f4e64c-f9c5-4e5a-8429-42f19c60b195

Ik ben Cynthe, 33 jaar oud, getrouwd met Rolf en samen hebben wij
3 prachtige kinderen, Liam van 8 ,Jack van 6 en Nova van 2.

Voor mijn herseninfarct was ik medewerker op een kinderdagverblijf. Ik deed daar de schoonmaak, bedjes opmaken, zorgen dat de pedagogisch medewerkers vol op de kids konden. Wel hielp ik ook mee als er broodje werd gegeten en bracht kinderen van en naar school. Na 3/4 jaar ging ik zelf de opleiding volgen voor pedagogisch medewerker. Helaas maar 3 maanden kunnen volgen. Toen kreeg ik een herseninfarct.

In mijn volgende blogs vertel ik hoe het sindsdien is gegaan. Van ziekenhuis opname tot nu.

Hou me dus in de gaten 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s