Over de club

De geboorte van de club

Het is november 2018 en ik scroll wat over het internet. Tot ik bij de pagina kom van de club van relaxte mama’s. En als in een bliksemflits, zie ik het voor me. Dit is wat ik voor ogen heb. Dit is wat ik ga starten voor moeders. Moeders met hersenletsel. In 2015 werd ikzelf vanuit het niets getroffen door een herseninfarct en ik weet dus als geen ander wat dat met je doet. Met je leven en met je leven als moeder met hersenletsel.

Je wereld staat stil, je wereld verandert van de een op de andere dag. Je wereld zal nooit meer hetzelfde zij. En dit allemaal tegelijk. Probeer je dan maar eens staande te houden. Sinds 2015, het jaar dat voor mij alles anders werd, weet ik ook dat ik lang niet alleen ben. Ik heb een Facebook groep opgericht, specifiek voor moeders met hersenletsel en met jonge kinderen. Om herkenning te zoeken, te leren van anderen en zo verder te komen met mijn herstel. Nu ruim 3,5 jaar later zijn we met ruim 120 leden in de groep en in die jaren is er zoveel kennis gedeeld in de groep, ervaringen met allerlei onderdelen in het herstelproces, maar ook met leven met hersenletsel in het algemeen. Dat het tijd is om dit te gaan delen met de wereld.

En dat doen we hier, in de Club van moeders met hersenletsel!

Alles wat hier geschreven wordt, is op basis van eigen ervaringen van ons bloggersteam. Niet op basis van medische kennis en zo dient dit dus ook niet gezien te worden. Raadpleeg altijd een dokter als je medische vragen hebt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s